Tweedaagse workshop SharePoint Syntex, Viva Topics en trainbare classifiers

Loading

Dit jaar investeren Microsoft en Infotechtion in nieuwe oplossingen die mensen op innovatieve wijze verbinden met kennis, experts en inzichten. Deze oplossingen bouwen voort op de beste apps en diensten, waaronder SharePoint, Yammer, Stream en Microsoft Search. Ze stellen uw medewerkers en teams in staat efficiënter te weken en betere besluiten te nemen.

Als Microsoft Gold Partner biedt Infotechtion daarvoor in aanmerking komende Microsoft klanten een gratis 2-daagse ‘Knowledge en Governance Discovery‘ workshop aan over de onderstaande Kennismanagement en Compliance onderwerpen. Geïnteresseerd? Vraag meer informatie aan door het Contactformulier in te vullen.

Dit wordt tijdens de workshop behandeld:

  • Informatie Architectuur – stuur bedrijfsprocessen en compliance aan door het ontsluiten van de informatie in uw bestanden

  • Kennis in kaart brengen – zodat u binnen de context van uw werkzaamheden snel toegang heeft tot relevante kennis die binnen de gehele organisatie aanwezig is

  • Expertise en antwoorden – vind de experts, zodat u projecten kunt bemensen, kennis kunt uitwisselen, en snel een antwoord op uw vraag krijgt; en

  • Werkplek inzichten – geef individuen, teams, en organisatie de inzichten om hun welzijn en effectiviteit op peil te houden

Build a plan for key knowledge management and compliance scenarios in 2 days.

workshop overzicht

Bij de overgang naar de cloud worden effectief informatiebeheer en -governance ‘top of mind’ activiteiten. Ze helpen u bij de optimale inzet van het Microsoft 365 platform te bepalen voor de ondersteuning van uw bedrijfsprocessen. Binnen veel van onze opdrachten vormen informatiebeheer en -governance dan ook een integraal onderdeel en de spil voor het verbeteren van de productiviteit van het personeel.

Succes met effectief beheer van bedrijfskennis wordt voor 80% bepaald door mensen, voor 15% door processen, en voor 5% door technologie. Daarom is het belangrijk dat initiatieven op het gebied van kennisbeheer en -governance niet worden aangestuurd door IT of Compliance, maar gezamenlijk met de proceseigenaren. Management en kenniswerkers moeten begrijpen hoe beter informatiebeheer waarde oplevert voor hen en hun werkgevers.

De workshop start met de einddoelstelling en het bedrijfsresultaat. Dit zorgt voor een waarde-gedreven aanpak voor het prioriteren en versnellen van digitale transformatie, projecten en activiteiten. Samen met experts van Infotechtion en Microsoft besteedt u 2 dagen aan het ontwikkelen van belangrijke scenario’s en een implementatiestrategie.

  • Identificeren van zakelijke uitdagingen en kansen: Definieer en evalueer bedrijfsdoelstellingen voor het verbeteren van kenniscuratie en -consumptie

  • Beoordelen van kennisscenario’s: Evalueer kennismanagementscenario’s, prioriteiten, resultaten en vergelijk deze met SharePoint Syntex, Viva Topics, trainable classifiers en andere Microsoft365 mogelijkheden voor informatiebeheer.

  • Strategie ontwikkeling: Breng bedrijfsdoelstellingen, scenario’s en technologieopties in kaart om een aanbeveling en plan op hoog niveau te ontwikkelen voor de bedrijfspilotscenario’s

De 2-daagse Knowledge en Governance Discovery workshop verrijkt uw Information Governance strategie met praktijkervaringen van experts en geeft een transparant zicht op de technische mogelijkheden en een implementatie routekaart.

Infotechtion is een leverancier onafhankelijk adviesbureau dat is gespecialiseerd in geautomatiseerd informatiebeheer en -bescherming voor het Microsoft 365 platform. Veel van onze klanten zijn grote organisaties die moeten voldoen aan strenge wet- en regelgeving. Onze missie is om wereldwijd onze positie te versterken als de advies partner voor bedrijven en organisaties die holistische, geïntegreerde Information Governance wensen om de waarde van de informatie in hun Microsoft 365 omgeving te maximaliseren en te beschermen.

Lees meer – in het Engels – over de successen van onze klanten, praktijkervaringen, of boek een demo om de waarde van alle Microsoft functionaliteit voor informatiebeheer en -bescherming eens echt te ervaren.

 © 2024 Infotechtion. All rights reserved 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

By submitting this form you agree that Infotechtion will store your details and send future resources. You may opt-out any time.

Recent posts

Job application.

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorestandard dummy text ever since.

Please fill the form

Job application.

Join Infotechtion for an impactful career filled with passion, innovation, and growth. Embrace diversity, collaboration, and continuous learning. Discover your potential with us. Exciting opportunities await!

Please fill the form

By submitting the form, you confirm that you do not require a visa sponsorship to work in the country of application.